Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam
020 330 45 55

Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

foto jesper zwart wit

Jesper Arkenbout

Algemeen fysiotherapeut
Specialisatie: Hoofdpijnklachten

esper Arkenbout is algemeen fysiotherapeut met veel kennis op het gebied van arbeids- en sportgerelateerde klachten. Zijn expertise ligt bij met name bij voetbal en tennis. Deze sporten voert hij zelf op recreatief hoog niveau uit. Met zijn zaalvoetbalteam speelt hij landelijke eredivisie.

Jesper heeft zijn opleiding genoten aan de Hanze Hogeschool Groningen, met als specialisatie sportfysiotherapie, waarna hij in zijn afstudeerfase in Amsterdam is neergestreken. In deze periode heeft hij met succes zijn afstudeerstage afgerond bij zijn huidige collega Benjamin Bos. Aansluitend heeft Jesper ervaring kunnen opdoen als waarnemend fysiotherapeut bij Fysiotherapie Stadshart te Den Helder. In zijn eerste jaar als praktiserend fysiotherapeut heeft hij de cursus Dry Needling gevolgd bij Myopain DNS te Amsterdam. Dit is een van de tools uit zijn ’toolbox’, dit in combinatie met zijn empathisch vermogen en gerichte aandacht per patiënt, maakt dat Jesper u kan helpen met lichamelijke klachten in de breedste zin van het woord.

Door de deelname aan het REACH-onderzoek heeft Jesper expertise opgedaan bij het begeleiden van PICS-patiënten. Hierbij worden mensen na een IC-opname begeleid in onze praktijk. Daarnaast denkt Jesper mee voor het vervolgonderzoek REACH+ om een tool te ontwikkelen om mensen na IC-opname en/of COVID-19 infectie realtime te monitoren om zo de zorg nog meer op maat te maken.

Jesper is op de volgende dagen aanwezig:

Maandag t/m Donderdag

Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar jesper@ftAmsterdam.nl of bel naar 020 3304855.

Scroll naar top