Search

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Search
Close this search box.
Steven van Nes

Steven van Nes

Personal Trainer | Fysiotherapeut i.o.

Ontmoet onze fysiotherapeut i.o Steven! Hij is verantwoordelijk voor onze medische solo en duo personal training. Steven zijn affiniteit ligt bij krachttraining, fitness en (kick)boksen.

Hij is eind 2019 afgestudeerd als Sport & Bewegingscoördinator en zit momenteel in zijn laatste jaar fysiotherapie. Tijdens zijn fysiotherapie studie heeft hij veel ervaring op kunnen lopen bij verschillende sport medische centrums en fysiotherapie praktijken van Amsterdam. Hier heeft hij diverse (top)sporters kunnen begeleiden en revalideren.

Daarnaast is hij MILO gecertificeerd personal trainer en staat hij geregistreerd bij het European Register of Exercise professionals. Met Steven zijn achtergrond van personal training is het zijn doel om u niet alleen te revalideren maar ook om u zo fit en gezond mogelijk te maken.

Bij Steven kunt u terecht voor bijvoorbeeld spieropbouw, vetverlies, conditionering, krachttraining, (kick)bokstraining of gezondheids gerelateerde doelen, met of zonder medische problemen.

Wilt u samen met Steven op een efficiënte manier werken aan uw persoonlijke doelen? Stuur dan
een mail naar steven@ftamsterdam.nl of bel naar 020-3304855 voor het maken van een afspraak.