Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Over ons

Het team van Fysiotherapie & Training Amsterdam is deskundig op het gebied van bewegen en behandelt patiënten die problemen ondervinden in het dagelijkse leven. Bij de uitgebreide intake maakt u kennis met de fysio die aandachtig luistert naar de reden van uw komst. De klachten worden expliciet in kaart gebracht en er volgt een lichamelijk onderzoek. Hiernaar wordt bepaald of behandeling zinvol is en kan er een behandelplan worden opgesteld.
Bij het opstellen van het behandelplan of beweegadvies kijkt de fysio samen met u naar uw wensen, situatie en de mogelijkheden.

Onder deskundige begeleiding zorgen wij ervoor dat u zo prettig mogelijk wordt geholpen en van de klachten af komt. Naast het verhelpen van uw klachten besteden wij veel aandacht aan preventieve zorg. Wij stimuleren een actieve leefstijl en een gezond voedingspatroon. De fysio’s werken samen met specialisten vanuit ons netwerk wanneer dit nodig blijkt. Preventieve zorg voorkomt dat uw klachten terugkeren of verergeren.
De fysiotherapeuten van FTA zijn (onder andere) gespecialiseerd in:

Bij ons vindt u een informele, deskundige sfeer met veel persoonlijke aandacht. Onze visie: “Kom in beweging om uw gezondheidsprobleem op het gebied van bewegend functioneren op te lossen. Gebruik bewegen als medicijn”. Wij helpen u graag om beter te kunnen functioneren tijdens uw werk, sport en hobby’s.