Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

second opinion

Second opinion

Heeft u twijfels over een gestelde diagnose? Of heeft een medisch specialist, bedrijfsarts of huisarts u doorverwezen voor een second opinion? Dan bent u bij Fysiotherapie & Training Amsterdam aan het juiste adres! Een second opinion gaat met name om het vaststellen van een diagnose en het geven van advies. Het kan ook zijn dat er een specifieke vraagstelling van de verwijzer en/of patiënt is ontstaan, waarbij de expertise van een tweede fysiotherapeut wordt gevraagd.

Sportfysiotherapeut Amsterdam Benjamin Bos

Benjamin gaat je helpen

Hulp nodig bij herstel en preventie van uw klachten? Voor een persoonsgerichte aanpak bent u hier aan het juiste adres.

Second Opinion bij Fysiotherapie & Training Amsterdam

De fysio’s van Fysiotherapie & Training Amsterdam zijn van mening dat uw herstel begint wanneer u vertrouwen heeft in uw behandelaar, maar vooral wanneer u zelf ook in de therapie gelooft. Wanneer u een diagnose en behandelplan heeft gekregen maar niet tevreden bent en twijfels over het behandeltraject heeft, kunt u bij ons een second opinion aanvragen.

Een second opinion betekent bij Fysiotherapie & Training Amsterdam dat u een tweede mening over uw medische diagnose, behandelplan en/of lopende behandeling vraagt aan een fysiotherapeut. Wij bieden u een luisterend oor een onafhankelijke beoordeling door middel van een onderzoek. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de kern van de klacht en zal samen met u een behandelplan opstellen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, situatie en mogelijkheden zodat u zorg op maat aangeboden krijgt. Met onze specialistische hulp zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt functioneren.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.