Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

nek en schouderklachten

Schouderklachten

Een schouderklacht is een veelvoorkomend fysiek probleem. Dit kan verschillen van klachten aan de dominante zijde tot aan klachten van de niet dominante zijde. Het ontstaan van de klachten kan sport gerelateerd zijn maar kan ook te maken hebben met de werkhouding of een trauma. Naast de verschillende ontstaansmechanismen zijn er verschillende aandoeningen die deze pijn kunnen veroorzaken: Sub Acromiaal Pijn Syndroom (SAPS), Frozen Shoulder en Schouderinstabiliteit.

Sportfysiotherapeut Amsterdam Benjamin Bos

Benjamin gaat je helpen

Hulp nodig bij herstel en preventie van uw klachten? Voor een persoonsgerichte aanpak bent u hier aan het juiste adres.

Duur van de klacht

Schouderklachten kunnen soms al langere tijd aanwezig zijn voordat u bij de fysiotherapeut komt. Om adequaat te handelen houden wij de NHG-standaard schouderklachten aan. Hierbij stellen we op basis van het klachtenbeeld en de duur van de klachten (> of < 3 maanden) een behandelplan op. Mochten de klachten in deze periode niet afnemen dan kunnen wij u in samenspraak met uw huisarts uitnodigen voor het specialisten spreekuur waarbij orthopeed Dr. S. Tulner door middel van een echo de schouder inzichtelijk maakt, alvorens er een vervolgbeleid bepaald wordt. Klik hier voor meer informatie over het spcialistenspreekuur.

Op deze manier wordt er altijd naar de oplossing toe gewerkt met het doel om u beter te laten functioneren binnen uw dagelijkse bewegingsactiviteiten.

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@ftAmsterdam.nl, of bellen naar 020-3304855

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.