Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam
020 330 45 55

Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

medische personal training

Medische Personal Training

Medische training is een combinatie van fysiotherapie en fitness. In uw dagelijkse leven wilt u vrijuit kunnen bewegen. Medische training is gericht op het verbeteren van uw fitheid zodat u bijvoorbeeld makkelijker kunt traplopen, fietsen en boodschappen kunt doen. Bij het dagelijks functioneren is balans van wat uw lichaam vraagt en wat uw lichaam aankan erg belangrijk. Wanneer u meer doet dan dat uw lichaam aankan heeft u een grotere kans op lichamelijke klachten of blessures.

Benjamin gaat je helpen

Hulp nodig bij herstel en preventie van uw klachten? Voor een persoonsgerichte aanpak bent u hier aan het juiste adres.

Een belangrijk vorm van fitness is medische fitness. Dit is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij medische fitness is het bewegen precies afgestemd op uw gezondheid of beperkingen zodat u toch kunt sporten.

Medische fitness kan hierbij dienen als aanvulling op uw revalidatie of ter ondersteuning van uw gezondheid. Medische fitness is echter niet alleen geschikt voor mensen met blessures of gezondheidsklachten. Medische fitness is er voor iedereen die onder begeleiding op een gezonde en verantwoorde manier wil sporten.

Persoonlijk trainingsprogramma

Bij medische training komt u via een persoonlijk trainingsprogramma in beweging. U versterkt de kracht van uw botten, gewrichten, pezen en spieren zodat uw lichaam meer belasting kan verdragen. Medische training is geschikt wanneer u lichamelijke klachten of beweging actief wilt aanpakken. Wij helpen u graag om op een verantwoorde manier in beweging te komen, ongeacht us blijvende lichamelijke klacht of aandoening. Door de medische training gaat u zich fitter voelen en loopt u minder kans op blessures.

Door medische training is een geschikt voor het preventief onderhouden en versterken van de kracht van uw lichaam om zo de kans op blessures te verminderen. Medische training is een preventieve begeleiding maar kan ook als aanvulling of vervolg op uw fysiotherapeutische behandelingen dienen. U kunt altijd op korte termijn kennismaken met onze specifieke manier van trainen.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.
Scroll naar top