Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

wat train je met squats

Medische Personal Training

Medische training is een combinatie van fysiotherapie en fitness. In uw dagelijkse leven wilt u vrijuit kunnen bewegen. Medische training is gericht op het verbeteren van uw fitheid zodat u bijvoorbeeld makkelijker kunt traplopen, fietsen en boodschappen kunt doen. De juiste balans behouden van wat uw lichaam vraagt en wat uw lichaam aankan erg belangrijk in het dagelijks functioneren. Wanneer u meer doet dan dat uw lichaam aankan heeft u een grotere kans op lichamelijke klachten of blessures.

Steven van Nes

Steven gaat je helpen

Opzoek naar een goede personal Trainer? Steven staat voor je klaar voor de beste sportbegeleiding van Amsterdam!

Een belangrijk vorm van fitness is medische fitness. Dit is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij medische fitness is het bewegen precies afgestemd op uw gezondheid of beperkingen zodat u toch kunt sporten.

Medische fitness kan hierbij dienen als aanvulling op uw revalidatie of ter ondersteuning van uw gezondheid. Medische fitness is echter niet alleen geschikt voor mensen met blessures of gezondheidsklachten. Medische fitness is er voor iedereen die onder begeleiding op een gezonde en verantwoorde manier wil sporten.

Een medische training wordt in een groep van maximaal 4 deelnemers georganiseerd op locatie centrum-oost. De training wordt begeleid door een medewerker van Fysiotherapie & Training Amsterdam. De training is geschikt voor (oud)patiënten die behoefte hebben aan een begeleide training, waarbij de persoonlijke trainingsdoelen nagestreefd worden. 

Persoonlijk trainingsprogramma

Bij medische training komt u via een persoonlijk trainingsprogramma in beweging. U versterkt de kracht van uw botten, gewrichten, pezen en spieren zodat uw lichaam meer belasting kan verdragen. Medische training is geschikt wanneer u lichamelijke klachten of beweging actief wilt aanpakken. Wij helpen u graag om op een verantwoorde manier in beweging te komen, ongeacht uw blijvende lichamelijke klacht of aandoening. Door de medische training gaat u zich fitter voelen en loopt u minder kans op blessures.

Medische training is zeer geschikt voor het preventief onderhouden en versterken van de kracht van uw lichaam om zo de kans op blessures te verminderen. Medische training is een preventieve begeleiding maar kan ook als aanvulling of vervolg op uw fysiotherapeutische behandelingen dienen. U kunt altijd op korte termijn kennismaken met onze specifieke manier van trainen.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd of medische training iets voor u is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!