Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam
020 330 45 55

Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Benjamin Bos

Manueel therapeut en sportfysiotherapeut

Benjamin Bos is manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Zijn specialisme ligt op het gebied van nek- en schouderklachten en lage rug-heupklachten. Daarnaast haalde hij in 2013 een master of science titel in manuele therapie. Hij deed onderzoek naar liesklachten bij spelsporters waarbij de oorzaak van de klachten komen uit het heupgewricht. Hij heeft twintig jaar ervaring in het behandelen van recreatieve en topsporters.

Als oud-hockeyer ligt zijn affiniteit bij de hockeysport. Daarnaast is Benjamin een liefhebber van wielrennen. In 2010 begeleidde hij een groep renners die de Tour de France reden voor Kika. Zelf fietst hij zo nu en dan een wedstrijdje en probeert hij een paar klassieke toertochten te rijden per jaar. In 2016 reed Benjamin met zijn fietsmaten “De Tour for Life”, een tocht vanuit Noord-Italië naar Rotterdam. Een tocht van bijna 1400 km voor de Daniël den Hoed stichting.

Benjamin is 10 jaar verbonden geweest als docent aan de Hogeschool van Amsterdam, aan de opleiding fysiotherapie, waar hij 2 dagen per week les gaf. Momenteel is hij nog een halve dag per week verbonden aan de HVA als deelprojectleider in het honourprogramma. In 2016 werd Benjamin door de studenten van de HvA gekozen tot docent van het jaar.

Momenteel gaat alle aandacht uit naar de nieuwe praktijk Fysiotherapie & Training Amsterdam en de ontwikkeling daarvan, om daar een up to date en goede kwaliteit zorg te kunnen bieden en waarborgen.

Benjamin is een teamplayer. Hij heeft een uitgebreid netwerk van zorgprofessionals waarmee hij samenwerkt om tot een optimaal resultaat te komen voor de patiënt. U kunt bij hem terecht voor manuele therapie, sportrevalidatie, schouderklachten, heup- en liesklachten, artrose van de knie en de heup. Verder is hij is deskundig op het Post Intensive Care Syndroom.

Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar benjamin@ftAmsterdam.nl of bellen 020 3304855
Benjamin is op de volgende dagen aanwezig:
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

Scroll naar top