Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Overstap Fysio Punt Zuid

Begin 2019 is Fysiotherapie & Training Amsterdam opgericht door Benjamin Bos. Hiervoor heeft hij al 20 jaar opgedaan en verschillende eigen praktijken gehad. Vanaf de start heeft Jesper Arkenbout, oud stagiair van Benjamin, geholpen met het opbouwen van de praktijk. Dit heeft geresulteerd tot een officiële samenwerking sinds 2022. Met hun deskundigeheid en expertise hebben zij met het FTA-team vele patiënten kunnen behandelen en begeleiden vanuit de grote locatie aan het Leidseplein in de sportschool Splash Healthclubs. Om de bereikbaarheid van de praktijk en de patiëntenkring te vergroten hebben zij in april 2022 een pand gekocht in het oosten van het centrum.

Het Nieuwe Pand Van Fysiotherapie & Training Amsterdam


Het pand aan het Windroosplein was voorheen een woning, er moest daarom ook veel aan verbouwd worden. Na een paar maanden klussen kunnen zij (vol trots) van de nieuwe locatie gebruikmaken. De praktijk beschikt over 2 behandelruimtes en een veelzijdige oefenzaal. In de oefenzaal wordt behandeld maar ook medische training gegeven. Fysiotherapie & Training Amsterdam behandeld patiënten vanaf beide locaties; locatie centrum (Lijnbaansgracht 241) en vanaf locatie centrum-oost (Windroosplein 96). Door deze uitbreiding is er plek gekomen voor teamuitbreiding.


Alsof het zo moest zijn kwam Fysiotherapie & Training Amsterdam met Erik Obbens in contact. Door omstandigheden kon Fysio Punt Zuid niet meer op hun vertrouwde
Stadionweg 63 bestaan in combinatie met 2 maten van Erik die met pensioen zijn gegaan stopte deze praktijk met bestaan. Fysio Punt Zuid was een groepspraktijk die ontstaan is uit ‘De Eerste Groepspraktijk’ ontstaan. De eerste groepspraktijk is in 1971 ontstaan als een collectief van 4 fysiotherapeuten. Toentertijd vrij uniek. Na het contact met Erik bleek dat er wellicht een mogelijkheid was om alle overgebleven collega’s van een plek te voorzien. Uiteindelijk is een groot deel van het team van Fysio Punt Zuid meegekomen naar de locaties van Fysiotehrapie & Training Amsterdam.

Uitbreiding


Sinds september 2022 is het team van fysio’s uitgebreid. De fysiotherapeuten die eerder vanuit Fysio Punt Zuid behandelden blijven dezelfde patiënten zien en dezelfde behandelingen uitvoeren, maar dan vanaf de nieuwe locatie in centrum-oost (Windroosplein 96). De websites zijn samengevoegd en vernieuwd, de telefoonnummers gekoppeld en de locaties online gewijzigd. Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit bekendheid te geven, zodat verwarring voorkomen kan worden. Het uitgebreide team stelt zich graag aan u voor. Onder het kopje team kunt u kennis maken met de nieuwe collega’s. Kom gerust eens langs en schroom niet om vragen te stellen aan de fysio’s, het team beantwoordt uw vragen graag.

Sportfysiotherapeut Amsterdam Benjamin Bos

Maak een afspraak

Hulp nodig bij herstel en preventie van uw klachten? Voor een persoonsgerichte aanpak bent u hier aan het juiste adres.