Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam
020 330 45 55

Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Willemijn Haalmeijer

Fysiotherapeut i.o.​

Willemijn is werkzaam als assistent fysiotherapeut binnen Fysiotherapie & Training Amsterdam. Als student van de duale variant van HBO Bachelor Fysiotherapie zal ze binnen ons team haar stages lopen en tevens meewerken aan product- en kwaliteitsontwikkeling binnen de praktijk. Daarnaast zal zij medische oefengroepen gaan begeleiden vanuit haar eerder opgedane ervaring als groepsinstructeur bij een praktijk in Assen.

Opgegroeid in het hoge noorden (Groningen) heeft Willemijn al een carrière van 3 jaar achter de rug bij de Koninklijke Marine. Ten tijde van de COVID-19 pandemie is het inzicht gekomen dat zij graag mensen wil helpen gericht op gezondheid en een gezonde leefstijl. Zo is deze switch ontstaan. In haar eerste jaar van de opleiding Fysiotherapie is zij meteen werkzaam geweest in een praktijk en daar was zij verantwoordelijk voor verschillende sportlessen als pilates, hydrotherapie & circuittraining. Hierbij is er ervaring opgedaan bij het coachen en begeleiden van sporters maar ook mensen die bezig zijn in hun weg naar een gezonde leefstijl.

Als sporter zoekt Willemijn graag de grenzen op. Zo heeft zij als fervent wielrenster een solo fietstocht volbracht vanuit Groningen naar de Eiffel (zuid-Duitsland) en heeft zij met een aantal vrienden de grenzen van de provincie Groningen rondgefietst á 340 km.

U zult Willemijn tegenkomen tijdens een behandeling bij Benjamin of Jesper en bij de trainingsroepen. Waar Willemijn zich hoopt te ontwikkelen om over 2 jaar af te studeren als fysiotherapeut!

Willemijn is op de volgende dagen aanwezig:
Dinsdag t/m Vrijdag

Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar willemijn@ftAmsterdam.nl of bellen naar 020 3304855.

Scroll naar top