0203304855 info@ftamsterdam.nl
Martijn Vermist

Martijn Vermist

Fysiotherapeut en MSc Bewegingswetenschapper i.o.

Martijn Vermist is algemeen fysiotherapeut. Net vers van de opleiding aan de Hogeschool Utrecht is hij helemaal up to date over de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Na zijn afstudeerstage heeft hij meteen een maand waargenomen bij deze praktijk. Zijn expertise ligt voornamelijk op de sportrevalidatie, elleboog en knie klachten.

Met zijn ervaring als schaatstrainer voor het talententeam weet hij als geen ander hoe hij iemand moet begeleiden en coachen in een revalidatietraject. Zelf is hij dan ook een groot sportfanaat en is in de winter bijna alle dagen te vinden op de ijsbaan om training te geven. Daarnaast schaatst hij zelf ook nog af en toe zijn rondjes en in hij in de zomer veel op zijn racefiets, mountainbike en skeelers te vinden.

Martijn zijn doel is om samen met elkaar tot de beste oplossing te komen en weer positieve ervaringen op te laten doen met bewegen zodat jij zo snel mogelijk weer pijnvrij aan de slag kan.

Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar info@ftAmsterdam.nl of bellen 020 3304855
Martijn is op de volgende dagen aanwezig:
Dinsdag en Donderdag

Onze Google Reviews

  • katja bouman ★★★★★ 3 maanden geleden
    Super fysio! Heel professioneel en vriendelijk. Er wordt echt de tijd genomen en met oprechte toewijding en persoonlijke aandacht gezocht naar de beste behandeling.

Laat zelf je review achter

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Fysiotherapie en Training Amsterdam
Lijnbaansgracht 241
1017 PH Amsterdam
020 3304855
info@ftAmsterdam.nl
www.ftAmsterdam.nl