0203304855 info@ftamsterdam.nl
Jesper Arkenbout

Jesper Arkenbout

Algemeen fysiotherapeut

Jesper Arkenbout is algemeen fysiotherapeut met veel kennis op het gebied van arbeids- en sportgerelateerde klachten. Zijn expertise ligt bij met name bij voetbal en tennis. Deze sporten voert hij zelf op recreatief hoog niveau uit. Met zijn zaalvoetbalteam speelt hij landelijke eredivisie.

 

Jesper heeft zijn opleiding genoten aan de Hanze Hogeschool Groningen, met als specialisatie sportfysiotherapie, waarna hij in zijn afstudeerfase in Amsterdam is neergestreken. In deze periode heeft hij met succes zijn afstudeerstage afgerond bij zijn huidige collega Benjamin Bos. Aansluitend heeft Jesper ervaring kunnen opdoen als waarnemend fysiotherapeut bij Fysiotherapie Stadshart te Den Helder. In zijn eerste jaar als praktiserend fysiotherapeut heeft hij de cursus Dry Needling gevolgd bij Myopain DNS te Amsterdam. Dit is een van de tools uit zijn ’toolbox’, dit in combinatie met zijn empathisch vermogen en gerichte aandacht per patiënt, maakt dat Jesper u kan helpen met lichamelijke klachten in de breedste zin van het woord.

 

Door de deelname aan het REACH-onderzoek heeft Jesper expertise opgedaan bij het begeleiden van PICS-patiënten. Hierbij worden mensen na een IC-opname begeleid in onze praktijk. Daarnaast denkt Jesper mee voor het vervolgonderzoek REACH+ om een tool te ontwikkelen om mensen na IC-opname en/of COVID-19 infectie realtime te monitoren om zo de zorg nog meer op maat te maken.

 

Jesper is op de volgende dagen aanwezig:

Maandag t/m Donderdag

 

Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar jesper@ftAmsterdam.nl of bellen; 020 3304855

 

Onze Google Reviews

  • katja bouman ★★★★★ 3 maanden geleden
    Super fysio! Heel professioneel en vriendelijk. Er wordt echt de tijd genomen en met oprechte toewijding en persoonlijke aandacht gezocht naar de beste behandeling.

Laat zelf je review achter

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Fysiotherapie en Training Amsterdam
Lijnbaansgracht 241
1017 PH Amsterdam
020 3304855
info@ftAmsterdam.nl
www.ftAmsterdam.nl