Locatie Centrum

Lijnbaansgracht 241, 1017PH Amsterdam

Locatie Centrum-Oost

Windroosplein 96, 1018ZW Amsterdam

Tarkan Sen

Fysiotherapeut | Performance Specialist

Tarkan is in juli 2022 als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam afgestudeerd. Hij heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn stages bij Performance Guys en FTA. Zijn passie ligt bij zowel de fysiotherapie als de sport.

In het verleden heeft Tarkan aardig wat sporten op wedstrijdniveau beoefend. Zo kan hij een potje boksen, basketballen, worstelen, grappling, of judo spelen en kan je hem regelmatig in de sportschool vinden voor een sessie krachttraining.

Bij eredivisie zaalvoetbalclub ASV LEBO heeft Tarkan 2 seizoenen als performance trainer en fysiotherapeut gewerkt. Mede door zijn werkervaring, stages en opleiding heeft hij veel ervaring op kunnen doen met het begeleiden van topsporters.

U hoeft natuurlijk geen (top)sporter te zijn om door Tarkan te worden behandeld. Hij zal samen met u behandeldoelen opstellen en u op deskundige wijze helpen, op basis van uw behoeften. Begin 2023 zal hij zijn kennis in Spanje (Murcia) gaan verbreden door met de master Strength & Conditioning te starten.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar tarkan@ftAmsterdam.nl, of bellen naar 020-3304855

Scroll naar top