0203304855 info@ftamsterdam.nl

Algemene voorwaarden

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Als dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt om de volledige behandeling te declareren.

De praktijk is aangesloten bij alle bekende verzekeringsmaatschappijen. Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd bij uw verzekering. Bij alleen een basisverzekering of buiten het aanvullende pakket geldt het bovenstaande tarief en ontvangt u een nota. Op deze nota zijn de betalingsvoorwaarden van kracht.

Bij herhaaldelijke afwijzingen van de ingediende declaratie, door uw zorgverzekeraar, zijn wij genoodzaakt u een factuur te sturen.

Als u onder behandeling bent bij ons in de praktijk stemt u in met deelname aan een klanttevredenheidsonderzoek via Qualiview (opgelegd door zorgverzekeraars). U stemt in met de huisregels en u heeft kennis genomen van de privacy policy. Daarnaast geeft u akkoord dat wij data vanuit het elektronische patiënten dossier delen met het landelijke data fysiotherapie (LDF). Het LDF verzameld geanonimiseerde data om de kwaliteit van Fysiotherapie Nederland te vergroten.

Onze Google Reviews

  • katja bouman ★★★★★ 3 maanden geleden
    Super fysio! Heel professioneel en vriendelijk. Er wordt echt de tijd genomen en met oprechte toewijding en persoonlijke aandacht gezocht naar de beste behandeling.

Laat zelf je review achter

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Fysiotherapie en Training Amsterdam
Lijnbaansgracht 241
1017 PH Amsterdam
020 3304855
info@ftAmsterdam.nl
www.ftAmsterdam.nl